• kenburns3
  TREON BOUW B.V.
  Nieuw- en verbouw
  Renovatie
  Onderhoud
  Winkelverbouwing
 • kenburns3
  TREON BOUW B.V.
  Winkelverbouwingen
  Renovatie
  Onderhoud
  Winkelverbouwing
 • kenburns3
  TREON BOUW B.V.
  Nieuw- en verbouw
  Renovatie
  Onderhoud
  Winkelverbouwing
 • kenburns3
  TREON BOUW B.V.
  Nieuw- en verbouw
  Renovatie
  Onderhoud
  Winkelverbouwing

Bedrijfsprofiel

TREON BOUW B.V. een onderneming opgericht in 1999 en sinds die tijd succesvol in het op kwalitatief hoogwaardige wijze realiseren van een groot aantal uiteenlopende bouwprojecten.

Diensten

TREON BOUW B.V. voert werkzaamheden uit voor particuliere klanten en bedrijven. Dit varieert van een kleine verbouwing in huis tot de volledige realisatie van uw bedrijfspand.

Projecten

TREON BOUW B.V. heeft sinds haar oprichting een grote verscheidenheid aan projecten uitgevoerd voor particulieren en bedrijven.

Recente projecten

Het verbouwen van een Woonhuis, plaatsen van een dakkapel, opnieuw inrichten van een winkelpand, realiseren van een aanbouw of verzorgen van de nieuwbouw van een huis. Een greep uit de projecten die door TREON BOUW B.V. in de loop der jaren zijn uitgevoerd. Projecten waarbij Treon altijd de hoogste kwaliteit nastreeft en bouwt in nauw overleg met de opdrachtgever. Hieronder projecten waar ook u TREON BOUW B.V. voor kunt inschakelen:

 • Woningverbouwing
 • Bedrijfspand inrichten
 • Badkamerverbouwing
 • Dakkapel plaatsen
 • Winkelpand inrichten
 • Aanbouw realiseren
 • Kantoor onderhoud
 • Dakopbouw realiseren

Waarom TREON BOUW B.V.?

Elke bouwactiviteit of het nu nieuwbouw is of een verbouwing, is voor de klant een speciale gebeurtenis. Elk werk wordt op de specifieke wensen van de opdrachtgever afgestemd. Wij trachten dit door goed overleg en het vooraf meedenken met de opdrachtgever zo goed mogelijk in te vullen. Dit vormt de basis voor een volledige en duidelijke offerte met een technische omschrijving indien nodig.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden voeren we zeer regelmatig overleg met de opdrachtgever, waardoor eventuele aanpassingen ook tijdens de uitvoering nog mogelijk zijn. Deze aanpassingen worden geregistreerd en aan de opdrachtgever gemeld, inclusief de bijbehorende consequenties. Hierdoor zal de opdrachtgever, na afronding van het werk niet voor verrassingen komen te staan.

Kortom: Hoge kwaliteit van het werk, duidelijkheid over dat wat wordt afgesproken en flexibiliteit om daar waar nodig aanpassingen te kunnen verzorgen.

Referenties

Treon Bouw is sinds 2000 de huisaannemer voor onze organisatie. Hierbij is het gehele gebouw intern (vloer oppervlakte 5100 vierkante meter) minimaal al één keer verbouwd. De verbouwingen bestaan uit het opnieuw indelen van kantoorruimtes tot creëren van nieuwe doucheruimtes.

De voordelen van Treon Bouw zijn dat de medewerkers vakkundig zijn opgeleid en zeer flexibel zijn. Het komt regelmatig voor dat het voorstel zoals op tekening is bedacht in de praktijk anders uitpakt. De medewerkers passen de tekeningen aan en bouwen de gewenste situatie. Daarnaast heeft Treon Bouw een groot netwerk waaruit zij specialisten kunnen aanspreken om werkzaamheden uit te laten voeren.

Dit heeft als voordeel dat er met één contactpersoon de werkzaamheden besproken worden. Na 15 jaar samenwerking kan gezegd worden dat Treon Bouw staat voor klant tevredenheid en kwaliteit!
Michael Witteman Seaway Heavy Lifting (Facility Manager)
TREON BOUW heeft ons gehele huis op fantastische wijze verbouwd. De samenwerking was hierbij zeer plezierig. Vakkundige nette medewerkers die ook actief meedenken in oplossingen en mogelijkheden. Geen concessies in kwaliteit van materiaal of hetgeen ze maken.

Kwaliteit en oog voor detail staan duidelijk hoog in het vaandel. Daarnaast beschikt Treon Bouw over een groot netwerk van gepassioneerde specialisten voor specifieke werkzaamheden. Voor alles is een oplossing.
Robert van Vliet Delft

Sidebar Menu