Diensten

WAT DOEN WIJ

TREON BOUW B.V. voert werkzaamheden uit voor particuliere klanten en bedrijven. Dit varieert van een kleine verbouwing in huis, het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, inrichten van een winkelpand tot aan de volledige realisatie van uw nieuwe woning of bedrijfspand.

Nieuw- en verbouw

nieuwboue en verbouw

Nieuwbouw in de vorm van het bouwen van een woning, maar ook het bouwen van een kantoorpand of andersoortige bedrijfsruimte.

Verbouwen van uw woning of kantoorpand, zoals het plaatsen van een dakkapel, het realiseren van een aanbouw of het veranderen van de indeling van uw kantoorpand.

Renovatie

Renovatie projecten

Het aankopen of bezitten van een orginele woning of kantoorpand brengt soms extra uitdagingen met zich mee. Uitdagingen zoals het in de oorspronkelijke staat terugbrengen van uw woning of kantoorpand. Werkzaamheden met een uniek karakter die vragen om vakmanschap.

Onderhoud

Onderhoud projecten

Tijdig geplande en zorgvuldig uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden ter voorkoming van eventuele ongemakken en schades die zich voor kunnen doen bij dagelijks gebruik. Snel en vakkundig onderhoud mocht er toch sprake zijn van eventuele schade of ongemakken.

Winkel verbouwing

Winkel verbouwingen

Realisatie van een compleet winkelpand binnen een nieuwbouw project of op een nieuwe locatie. Het realiseren van een nieuwe winkel in een bestaande locatie. Verbouwen en inrichten van een bestaande winkel op basis van gewijzigde wensen of een nieuwe huisstijl.

Welke werkzaamheden

Een overzicht van werkzaamheden die door TREON BOUW B.V. kunnen worden uitgevoerd vindt u hieronder. Een uitgebreidere beschrijving en afbeeldingen van verschillende werkzaamheden kunt u vinden bij onze projecten.

  • Plaatsen van een woningaanbouw in Den Haag, Leiden en Zoetermeer.
  • Realisatie van een dakopbouw, onder andere in Zoetermeer, Den Haag en Leiden.
  • Renovatie kantoren in Zoetermeer, Rotterdam.
  • In de oorspronkelijke stijl terugbrengen van een herenhuis.
  • Verbouwen en inrichten winkels voor onder andere Mexx Kids, Jackpot, Esprit en InWear/Matinique, in Zoetermeer, Den Haag en Gouda.
  • Bouwen en volledig inrichten van het winkelpand voor Optiker Pijnacker.
  • Uitvoeren onderhoudswerkzaamheden Nutricia.
  • Realisatie diverse horeca gelegenheden: Australian Homemade, Joucy Details, Soulmade.

Wilt u een kijkje nemen bij een van deze uitgevoerde werkzaamheden, neemt u dan even contact met ons op. Wij zijn trots op onze werk en laten u hier graag meer van zien!