Wie zijn wij

TREON BOUW B.V., een onderneming opgericht in 1999 en sinds die tijd succesvol in het op kwalitatief hoogwaardige wijze realiseren van een groot aantal uiteenlopende bouwprojecten. Of het nu gaat om kleine onderhoudswerkzaamheden of het turn key opleveren van een totaal project, voor TREON BOUW B.V. is het allemaal mogelijk.

Kenmerkend voor TREON BOUW B.V. is het continue streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van het geleverde werk voor haar klanten.

Het kwaliteitsdenken zit in het DNA van het bedrijf en er wordt dan ook alles aan gedaan het werk in een keer goed op te leveren. Dit zorgt er mede voor dat het geleverde werk tegen een concurrerende prijs kan worden aangeboden.

Naast kwaliteit wordt de manier van werken van TREON BOUW B.V. gekenmerkt door een grote mate van flexibiliteit.

Kwaliteit en Flexibiliteit

De beoogde kwaliteit en flexibiliteit wordt door TREON BOUW B.V. gewaarborgd door onder andere:

  • het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen
  • te werken met gekwalificeerde medewerkers
  • een goede werkvoorbereiding en een nauwkeurige planning
  • veelvuldig overleg met de opdrachtgever tijdens de uitvoering
  • alleen die partners in te schakelen die dezelfde hoge kwaliteitsnormen hanteren

Professionaliteit

Zorgvuldige voorbereiding van elk project betekent ook zo veel als mogelijk vooraf met elkaar afspreken. Dit betekent niet dat als tijdens de uitvoering van het werk een aanpassing van de plannen nodig is dat dit niet kan. TREON BOUW B.V. biedt de flexibiliteit en professionaliteit om hier actief op in te spelen door u te adviseren en de consequenties duidelijk in kaart te brengen.

TREON BOUW B.V. werkt met eigen mensen maar zet indien nodig ook een van haar gespecialiseerde partners in voor onder andere: elektra, loodgieterswerk en stukadoorwerkzaamheden. De regie blijft echter volledig in handen TREON BOUW B.V. en de klant heeft dus altijd één aanspreekpunt.

Kiest u voor TREON BOUW B.V. dan kiest u voor een betrouwbare en flexibele partner met verstand van zaken gericht op het leveren van kwaliteit. Steeds meer opdrachtgevers weten ons dan ook te vinden voor de meest uiteenlopende projecten.

Sidebar Menu